Magyar ebook vásárlás, ha csak iDEAL-lal tudsz fizetni

2020. december 7., hétfő

Magyar nyelven könyvet olvasni jó. Még akkor is, ha valakinek nincs gondja az egyéb nyelveken történő olvasással. Ráadásul a kiszemelt magyar szerző műveit nem is feltétlenül fordították le más nyelvre.

A Hollandiában élő magyarok is szeretnek magyar nyelvű könyvekhez hozzájutni. Nem véletlenül létezik a Könyvoda-adokveszek cserebere Hollandia facebook csoport és nem véletlenül írtunk mi is magyar könyvek Hollandiába történő rendeléséről.

Persze, ha nem akarsz várni és nincs problémád az elektronikus formában olvasással, akkor választhatod az ebookos formát is. Az ebookok a legtöbbször olcsóbbak is, mint a papír verziók. Vagy akár egyenesen ingyenesek, például a Magyar Elektronikus Könyvtár könyvei.

Szóval, magyar könyvkiadók webáruházaiból gond nélkül beszerezhetjük a kiszemelt elektronikus könyvet. De mi van akkor, ha már nincs olyan bank-, vagy hitelkártyád, amivel ki tudnád fizetni a magyar webshop könyveit? Mert sokunknak csak a Hollandiában kibocsátott, iDEAL fizetésre használható kártyája van, aminél megáll a tudomány, ha például a kedvenc, Rotterdami Erasmusról szóló könyved akarnád megvenni… :)

Véletlenül akadtunk egy apróságra, ami talán sokunknak jól jöhet: a bol.com webáruházban rengeteg magyar nyelvű e-bookot tudunk megvásárolni!

Magyar ebook vásárlás, ha csak iDEAL-lal tudsz fizetni

Sajnos szerzőre, vagy könyvcímre keresés nem mindig vezet el a vágyott magyar nyelvű könyvhöz, ezért tapasztalatunk szerint érdemes az egyes kiadók könyvei között keresgélni és indítani a beszerzést, mivel a kiadóra keresés jól működik.

Pár kiadó a sok közül:

További kedvcsinálónak pedig pár könyv az elmúlt hetek sikerlistáiról:

Mindenkinek jó olvasást kívánunk! :)


Back to Top